OVA ZAGREJANA, HIDRO LEŽALJKA MOGLA BI BITI NAJVEĆI IZUM IKADA

Home
  • 10. јула 2015.
  • 15
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

OVA ZAGREJANA, HIDRO LEŽALJKA MOGLA BI BITI NAJVEĆI IZUM IKADA

Neki od najboljih izuma na svetu kreirani su kombinovanjem dve sjajne stvari. Samo pogledajte kombinaciju testa za kolačiće i sladoled, krofnasti kroasan i, za one sa sklonostima, čokoladne kolače sa marihuanom – sve ovo su sjajni primeri činjenice da kada pomešate dve sjajne stvari, rezultat može biti bolji od sume njegovih delova.

Ove nedelje, svetu je data još jedan ovakav izum. Preduzetnik iz Oregona Benjamin Frederick nedavno je na Kickstarteru pokrenuo kampanju za finansiranje veličanstvene čudne naprave koju je nazvao Hidro ležaljka – koja je u suštini kopile ležaljke i đakuzija. Da li postoji išta više relaksirajuće?

Na prvi pogled igleda kao glomaznija ležaljka sa vodonepropusnnim zidovima – ali to je više od samo tkanine koju možete napuniti vodom. Sistem zapravo dolazi sa portabl pumpom i gasnom/električnom grejalicom, pa jednom kada je okačite i napunite (može da sadrži do 50 galona, uzgred), možete je priključiti na grejalicu uranjanjem nekoliko cevi. Jedna povlači hladnu vodu iz ležaljke i zagreva je, dok druga upumava zagrejanu vodu nazad u ležaljku.

Da bi bila lakše prenosiva, kako biste nosili svoju viseću kadu gde god poželite, ceo sistem Hidro ležaljke dizajniran je da se uklopi u veliku tvrokornu torbu. Mora se priznati, malo je glomazna, ali definitivno i dalje kompaktna kako bi stala u prtljažnik vašeg automobila.

Verzije sa jednim i duplim zidom Hidro kade trenutno su dostupne u pretprodaju po cenama od 260$ ili 390$ – ali to je samo za ležaljku. Ukoliko želite pun paket, kompletiran sa torbom za nošenje i portabl pumpom/grejalicom, trebaće vam najmanje 920$. Iako to sigurno nije mali iznos, i dalje je jeftinije od kupovine velikog đakuzija i, koliko znamo, ne možete ga okačiti iznad planinskog potoka.

Ukoliko se sve bude odvijalo po planu i donatorska kampanja ostvari svoj cilj od 50.000$, Frederick očekuje da počne sa slanjem negde u septembru.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.