VORSTEINER PODEŠAVA V-FF 102 TOČKOVE ZA AUDI A4 ALLROAD

Home
  • 18. априла 2015.
  • 134
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

VORSTEINER PODEŠAVA V-FF 102 TOČKOVE ZA AUDI A4 ALLROAD

Vorsteiner A4 allroad

Kada predstavlja svoja vozila pravljena novom tehnologijom, kompanija kao što je Vorsteiner nastoji da izabere superautomobile ili luksuzne salone da odrade modelovanje za njih. Audi A4 Allroad nije nijedno od ta dva.

Ipak, nekada najneverovatniji kandidat bude upravo taj koji zaposedne vašu pažnju – najbolje bude kada automobil koji je u pitanju izgleda prilično dobro ili potcenjen dizajn – što se donekle odnosi i na A4 kao i na A6 Allroad. I mada mislimo da A6 je veći lepotan, A4 definitivno ima svoje momente.

Ovaj posebni A4 stvarno izgleda dobro u Allroad garnituri, i volimo Scuba Blue boju, odličan je izbor za bilo koji Audi model, baš kao što je RS-ova Nogaro Blue.

Ipak, Ipak, ovo je onoliko o točkovima koliko je o automobilu, i ovde imamo set felni V-FF 102 izrađenih novom tehnologijom, sa odličnim Mercury Silver finišem i mere  20×9,5 spreda i pozadi.

Točkovi izgledaju još veće nego što zapravo jesu zahvaljujući punom dizajnu lika zubaca gde se svaki zubac izdužuje prema gornjoj ivici oboda. To je isti dizajn točkova koji smo videli na ovom belom Audi S4, iako ovaj dati set ima ugljen-grafitni finiš koji ne bi izgledao toliko dobro na Allroad-u.

Generalni dizajn točka je jednostavan a istovremeno vizuelno veoma efikasan. To čini da A4 Allroad izgleda utoliko bolje.

vorsteiner audi a4 allroad

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.