Swarovski novogodišnja jelka sa 28.000 kristala

Home
  • 25. децембра 2015.
  • 21
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Swarovski novogodišnja jelka sa 28.000 kristala

Swarovski iznosi svoj sjaj napolje sa svojom prvom ikada spoljnom novogodišnjom jelkom u singapurskoj slavnoj šoping ulici Orchard Road. FIno smeštena ispred ION Orchard-a na raskrsnici Paterson Road-a i Orchard Road-a, jelka sadrži 80 kristalnih niti i preko 28.000 zapanjujuće obrađenih kristala. Preko 200 reflektujućih ukrasa u obliku pahulja, iz godišnjeg izdanja za 2015.godinu Swarovski prazničnih ukrasa, takođe će krasiti drvo. Specijalni Duo pahulja stoji na vrhu drveta visine od 20m

swarovski treeSjaj se nastavlja u unutrašnjosti, kako je svod obložen ogledalima, što čini prostor sjajnim u nedogled. Ogroman luster sa kristalima visi odozgo, stvarajući zvezdano iskustvo za oči svih onih koji uđu u Swarovski jelku.

chanedelier„Praznična sezona je posebno vreme godine za nas i uzbuđeni smo što smo deo božićne zemlje čuda ION Orchar-a“, kaže Aymeric Lacroix, upravni direktor Swarovski kompanije.

chandelierKako bi održao božićni duh u životu, Swarovski će donirati 10% ukupne prodaje tokom novembra i decembra.

ornamentsOve sezone, ION Orchard i Orchardgateway tržni centri takođe su poneli titulu najbolje uređenog objekta na konkursu za 2015.godinu koji im je dodelila Orchard Road biznis udruženje (ORBA). Sa temom „Božićna ledenica“, dobio je 4.904 od ukupno 17.551 glasa registovanog na OneOrchard mobilnoj aplikaciji, kako dodaje udruženje. Favorit sudija bio je ION Orchard sa svojom temom „Božićno zasenjivanje“, koja odlikuje Swarowski jelku.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.