„Bohemian rhapsody“ zvuk najnovijeg „Suicide squad“ trejlera

Home
  • 20. јануара 2016.
  • 17
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

"Bohemian rhapsody" zvuk najnovijeg "Suicide squad" trejlera

Predstojeća premijera Batman V Superman: Dawn of Justice možda ima svu promociju, ali Suicide Squad veoma brzo postaje  najinteresantniji projekat koji dolazi od univerzuma stripa Warner Bros. Pictures ove godine.

Studio je izdao prvi trejler u punoj dužini za Suicide Squad tokom jučerašnjeg DC Films Presents: Dawn of the Justice League specijala na CW-u, a novi pregled kombinuje nekie veoma kul snimke sa odličnom upotrebom Queeno-ove „Bohemian rhapsody“ pesme, kako bi predstavio superzlikovačke zvezde predstojećeg filma.

Režirao ga je David Ayer (Fury), Suicide Squad prati tim superzlikovaca iz DC Comics univezuma koji su primorani da krenu u opasnu misiju za misterioznu vladinu agenciju. Postava filma uključuje sledeće glumce: Will Smith (The Pursuit of Happyness) kao Deadshot, Joel Kinnaman (RoboCop) kao Rick Flagg, Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) kao Harley Quinn, Jai Courtney (Divergent) kao Captain Boomerang, Cara Delevingne (Anna Karenina) kao Enchantress, Karen Fukuhara kao Katana, Adewale Akinnuoye-Agbaje (Lost) kao Killer Croc, Jay Hernandez (Hostel) kao El Diablo, Adam Beach (Flags of Our Fathers) kao Slipknot, Viola Davis (The Help) kao Amanda Waller i Jared Leto (The Dallas Buyers Club) kao The Joker.

Za Robbievo portretisanje Jokerove psihotične ljubavnice Harley Quinn  očekuje se da bude izvanredna izvedba Suicide Squada, ali novi trejler sugeriše da će Letov Joker imati više od neprimetne uloge u filmu – što će najverovatnije zaiskriti prilično kao debata „Ko je najbolji Joker?“ kada film bude u bioskopima.

Trejler takođe snimak koji karakteriše Terminator: Genisys  zvezda Courtney kao Captain Boomerang, australijski kriminalac koji izgleda da će biti još jedna glavna karta vać nepredvidljivog filma. Kao kontrast, pregled nudi precizan mali snimak Fukuharine Katane, koja se vidi jedino u kratkoj sceni kako drži svoj mač.

Dolazak Suicide Squada u biskope zakazan je za 5.avgust 2016.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.