Xperia Z5, sa najboljom kamerom, sada dostupna u divnoj pink boji

Home
  • 22. јануара 2016.
  • 21
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Xperia Z5, sa najboljom kamerom, sada dostupna u divnoj pink boji

Xperia Z5 serije će dobiti novog člana u obliku tople sofisticirane pink varijante.

Novi Z5 Pink je dizajniran da oruži prirodnu dopunu postojećim pojama i ponudi potencijalnim Xperia mušterijama nove načine da izraze svoj stil.

Xpreia Z5 Pink model karakteriše kontinuirani obrazac tanki pločasti oblik, sa metalnim ramom i mlečna staklena pozadina.

Kao i sa ostatkom Z5 serije, Xperia Z5 Pink model karakteriše najbolja kamera na svetu u vodećem smart telefonu, dugme za uključlivanje sa integrisanim senzorom za otisak prstiju i dužina trajanja baterije i do dva dana.

Xperia Z5 je osvojila Berlin gotovo odmah kada je najavljena u septembru na IFA 2015. Njegove mogućnosti kamere koje su najbolje na svetu čak su i demonstrirane iznova dok su generalni učinak telefona, kao i nov dizajn ocenjeni veoma visokom ocenom.

Nova varijanta ima istu mlečnu staklenu završnicu kao i postojeći modeli, koju kombinuje sa laganom pastelno rozu paletu boja dizajniranu da pruži prirodnu dopunu postojećim zelenoj, beloj i crnoj opciji.

Xperia X5 pinkVodeći dizajner na projektu Rikke Gertsen Costein govorio je o načinu razmišljanja izvan novog dizajna, rekavši: „Izbor boje je detaljan proces. Materijal telefona i dizajn oblina i ivica igraju važnu ulogu i imaju veliki uticaj na to koja će im boja najbolje pristajati. Znali smo da želimo da dodamo rozu Z5 seriji od naših prvih nacrta i skica, jer se činilo da dopunuje paletu.

Ali kako bismo dobili pravi ton sa mlečnim staklom i aluminijumskim ramom, trebalo nam je vremena. Istraživali smo na mnogim mestima na kojima se mogu nači najlepše nijanse roze boje, od prirode i japanskog Sakura cveta višnje, preko boja na nebu tokom divnog zalaska. Želeli smo da boja deluje snažno i moderno, a ovde materijal igra važnu ulogu. Osećam da  je ono što smo postiglisa svetlom pepeljastom rozom bojom sveže, savremeno i moderno u Z5 materijalima.“

U liniji sa ostatkom Xperia Z5 serije, novu pink boju će pratiti:

  • Najbolja kamera vodećeg smart telefona
  • Dugme za uključlivanje santegrisanim

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.