SONY-EV UNAPREĐEN PS4 ĆE BITI TANJI, LAKŠI I SA RAZMETLJIVIH 1TB SKLADIŠTA

Home
  • 22. јуна 2015.
  • 10
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

SONY-EV UNAPREĐEN PS4 ĆE BITI TANJI, LAKŠI I SA RAZMETLJIVIH 1TB SKLADIŠTA

1tb-ps4-ultimate-player-edition-black-970x647-c1tb-ps4-ultimate-player-edition-white-970x647-c

 

Kako konzole odmiču u njihovim životnom veku, proizvođači pojednostavljuju proces njihovog iznošenja. Ovo, kombinovano sa napretkom u dizajnu čipova, dovodi do pojave manjih, ili na kraju krajeva lakših, modela tih konzola.

Sony ima rani start u ovome čini se, kako je najavio da se kreće ka tome da PlayStation 4 bude nešto lakši i i energetski efikasniji za pokretanje. Garantovano, ne gledamo u PlayStation 2 Slim nivoe smanjenja ovde: u Sony-u kažu da će težina biti redukovana za 10% i utrošak energije će biti smanjen za 8% u poređenju sa trenutnim PS4 modelima.

Ovaj novi PS4 će biti dostupan u crnoj i beloj varijanti, a kutija sistemskog hard diska sada dolazi u mat finišu, što kako kažu iz Sony-a daje sistemu „opušteniji izgled“.

Spacifikacija uključena u najavi pokazuje samo hard disk od 500GB, ali još jedno Sony-evo otkrivanje pokazuje da će se to uskoro promeniti. 1TB PS4 Ultimate Player Edition objavljena je danas na blogu PlayStation-a. Za sada, ova verzija PS4 će biti dostupna jedino u „izabranim evropskim i PAL teritorijama“.

U najavi lakšeg PS4 navodi se da će nove verzije konzole početi da se pojavljuju u Japanublizu kraja ovog meseca, zatim u Severnoj Americi, Evorpi i drugim azijskim zemljama i regionima. U najavi 1TB PS4 Ultimate Player Edition stoji da će biti lansiran 15.jula, pa kako potpune specifikacije nisu bile objavljene, ove će takođe koristiti i novi dizajn.

Dok PlayStation blog ne pominje da će model od 1TB dolaziti u SAD, Sony je registrovao 1TB PlayStation 4 model za FCC ranije ovoga meseca. Ovo beleženje takođe pokazuje istu težinu i dimenzije manjeg PS4 najavnjenog od strane Sony-a danas.

Jedna stvar koja nije smanjena jeste cena. Lista specifikacija u Sony-evoj najavi pokazuje cenu u Americi koja iznosi 399$ – isto koliko i trenutni model. Informacije o ceni za 1TB PS4 Ultimate Player Edition još uvek nije dostupna – članak na PlayStation blogu jednostavno kaže da: „proverite kod svog lokalnog prodavca“.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.