Konačno, smart telefon koji možete čistiti sapunom i vodom

Home
  • 3. децембра 2015.
  • 11
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Konačno, smart telefon koji možete čistiti sapunom i vodom

Šta je bolje od vodootpornog smart telefona? Šta kada biste mogli da ga čistite sapunom? Kyocera, koji je uradio niz jakih telefona nekoliko godina, otkriva upravo to. Lansiran u (posebno sa temom sapuna) pink, beloj i plavoj opciji boja u Japanu, ne dozvolite da vas kawaii dizajn zavara – telefon je dobro dizajniran da trpi neka oštećenja. I tuširanje.

Prema Kyocera-i, iz razloga što je upotreba smart telefona u današnje vreme veoma česta, mnogi korisnici tragaju za telefonom koji mogu da koriste – i kao bilo šta drugo, očiste ga potom. U tom smislu, DIGNO rafre ima dug vek trajanja, ekstra čvrst vodootporni omot.  Ovaj „sapunom perivi vodootporni stit“ takođe uključuje zaštitu od tople vode – koju biste verovatno koristili zajedno sa sapunom.

Spoljni dizajn telefona takođe je pojednostavljen kako bi se poboljšala zaštita od oštećenja vodom, dok je ekran moguće koristiti i sa mokrim rukama. U međuvremenu, zadnja strana telefona ima ugrađen samoisceljujući sloj, kao onaj viđen na zadnjim stranama novijih LG modela. Prednja strana je obložena Dragontrail X staklom, što može zvučati kao procesor, ali je u stvari Asahi Glass-ov najnovije ojačano (fleksibilno!) staklo. Telefon je već na čelu japanske au mreže i dok nema pomena da postoji šansa za kupovinu ovakvog telefona bez SIM kartice, radiće na 4G LTE kao i na japanskom WiMAX 2+ mrežama. Za one higijenski obazrive, moguće je da je njihov telefon stigao.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.