Samsung Galaxy S7

Home
  • 20. фебруара 2016.
  • 13
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 je Spreman

Kako je ranije najavljeno na samitu u Barseloni Samsung Galaxy S7 zvanično izlazi 21 februara a konkretno u Španiji će se pojaviti najkasnije 14 marta sa specifikacijama koje su date za S7 kao i S7 Edge.

Samusng Galaxy S7 & S7 Edge Specifikacije

Što se tiče specifikacija zanimljivo je pomenuti da će oba modela sadržati Snapdragon 820 čipset koji u sebi ima četvorojezgrene Kryo procesore na 2.2 koji su najavljeni za ovu godinu. Grafika je oslonjena na Adreno 530 GPU koji predstavlja odličnu podršku za ekrane sa 4k rezolucijom. Dimenzije telefona 5.65 x 2.79 x 0.27 inča.

Konekcija ovog telefona je oslonjena na X12 LTE modem čija brzina downlod-a ide do 600Mbps, a upload-a čitavih 150Mbps. Punjenje baterije će biti 4 puta brže od standardnog punjenja zahvaljujuci Quick Charge 3.0 tehnologiji.

Ekran će biti QHD SuperAMOLED sa 4k rezolucijom 5,1 inča za Sasmung Galaxy S7 i 5,5 inča za Sasmung Galaxy S7 Edge, a moramo pomenut Force Touch tehnologiju ekrana koja razlikuje snagu pritiska na ekranu.

Kamera snage 20MP moćiće da pravi 4k video zapise, sve ovo će biti začinjeno sa 4GB rama za modele koji će se prodavati u Evropi i Severnoj Americi.

Kolikčina podataka koju ćete moći da smestite u telefone je 32Gb mada je tu i microSD podrška.

Najavljeno je da te telefoni biti vodootporni na dubini od 1m za dužinu boravka od 30m minuta u vodi

U pomenutim modelima biće implementirana mogućnost Samsung Pay servisa koji je pokrenut sa jeseni prosle godine a koji podrazumeva sigurno i zaštićeno mobilno plaćanje. Aplikacija je dostupna na google play-u. Ovaj servis je trenutno dostupan u Koreji i Americi a uskoro i u drugim zemljama poput Brazila, Rusije …

Cena modela će ići od 700 eura za Sasmung Galaxy S7 ili 800 eura za prestižniji S7 Edge

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.