Za Kreativne, Vredne i Verne Spremili Smo Bogate Poklone


9. марта 2016. Facebook Twitter LinkedIn Google+ pokloni


Nagrde Sjam Sajtova

Vredne nagrade vas očekuju ukoliko ste registrovani član našeg sajta, a vaša vrednost će biti nagrađena na pravi način ukoliko ste aktivni na našim stranicama!

Pokrenuli smo sistem koji će meriti aktivnosti naših članova tako što će svaka akcija na našem sajtu biti nagrađena određenom količinom poena odnosno Sajmona. Sajmoni su virtuelna valuta na sajmu sajtova koju možete zaraditi na veliki broj načina.

Na početku prilikom same registracije dobijate 10 sajmona (poena), dnevni obilazak sajta garantuje vam jedan poen, tkođe svako logovanje vam dodeljuje jedan sajmon. Svaka vaša poseta nekom od naših članaka ili stranica na sajtu uvećaće vaš balans sajmona za 0.1 poen po poseti (maksimalano deset puta na ovaj način možete zarađivati sajmone u jednom danu)

Ukoliko ste kreativni u pisanju možete zaraditi bogate svote poena od pisanja sadržaja na našem sajtu a pored toga svaki vaš tekst će u budućnosti za vas zarađivati sajmone skladno količi publiciteta odnosno broju poseta koji bude ostvario. Posvetićemo poseban članak pisanju sadržaja tako da ćete moći detaljno da se upoznate sa svim aspektima ove mogućnosti za prikupljanje sajmona

Svi naši članovi koji aktivno učestvuj u diskusijama putem komentara imaju priliku da ostvare dodatne poene za svoje nagrade. Svaki vaš odobren odnosno validan komentar biće nagrađen sa po 5 sajmona, međutim moramo naglasti da komentari koji budu procenjeni kao spam donose negativne poene koji umanjuju vaš saldo poena zarađenih na ovaj način. Spam komentari umanjuju račun za -25 poena a obrisani i neodobreni komentari za -5 sajmona.

Svi članovi kojima budu poedelili (share-ovali) naše članke, upise, strane putem facebook, pinterets, google+ ili twitter sociajalne mreže obogatiće svoj nalog sa po 3 poena/share. Naglašvamo da će samo deljenja putem naših dugmadi za deljenje moći da se evidentiraju za dodeljivanje poena onom ko share-uje

I na kraju obezbedili smo i affiliate sekciju putem referral linka koji možete videti klikom ovde ukoliko ste prijavljeni. Svaki posetioc koji dođe na sajt ptem vašeg referal linka zaradiće vam 1 sajmon, a svaki registrovani član sa vašeg linka donosi vam 10 sajmona

Nagrade možete pregledati na linku pokloni. Svaki vid zarade sajmona: dnevna poseta, logovanje, vaša poseta sadžaju, komentarisanje, pisanje sadržaja, posećenost na vašem sadržaju, zarada od referisanih posetioca i članova su zasebna grupa i svaka grupa ima svoj poklon jedan član može osvajati poklone u svim guprama za koje ostvari potreban broj sajmona. Ukoliko postoji neka nagrada koju bi ste voleli da se nađe na našem sajtu možete nam je predložiti putem kontak forme. Takođe ukoliko imate pitanja slobodno nam ih pošaljite putem kontakta.

Komentara