Pregled igrice Uspon pljačkaša grobnica: Lara Kroft avantura je možda i najbolja do sada

Home
  • 22. децембра 2015.
  • 15
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Pregled igrice Uspon pljačkaša grobnica: Lara Kroft avantura je možda i najbolja do sada

Lara Kroft je u avanturi pronalaska večnog života, a rezultat je verovatno najbolja Tomb Raider igra do sada.

Ako je odličan restartovani Tomb Raided naslikao Laru Kroft kao nevoljnog, ali snalažljivog borca, ekskluzivni Xbox One Uspon plačkaša grobnica (Rise of Tomb Rider) vidi njen povratak kao avanturističkog, izvrsnog heroja koji nam je svima dobro poznat.

Ovoga puta Lara je u avanturi pronalaska artefakta koji nudi večni život, koji sobom nosi mutnu organizaciju i mistične neprijatelje.

Sjajno ime – ledene planinske padine odaju putanju do neverovatnih džungli i svetlucavih grobnica punih skeleta, bogatih artefaktima i drevnim satuama.

tombraider2Uočavanje ovih znamenitosti dovoljan je razlog da istražite detaljan svet, ali Uspon pljačkaša grobnica izleže poluotvoren svet sa odličnim zagonetkama koje zahtevaju od vas da manipulišete okruženjem i koristite Larin potpun arsenal veština kako biste ih sve prevazišli.

Osećaćete se kao genije kada kliknu sve na svoje mesto.

Kao rezultat, borbene sekcije igre – iako su profesionalno odrađene, sa nekoliko novih i ubedljivih sistema prikradanja u dodatku – na kraju bivaju umarajuće.

tombraider3Želećete da projurite pored neprijatelja i pucnjava kako biste pronašli koje skrivene tajne svet sadrži, svedočanstvo kvaliteta enigmi igre i grobnice kao opcionih izazova, pre nego da ne uspete u datoj oružanoj borbi.

Vezani zanimljivom pričom koja se neprimetno prožima kroz igranje sa neverovatnim performansama najnovije Lare, Kamila Ludington, što bi mogla biti verovatno najbolja Plačkaš grobnica (Tomb Rider) igra do sada.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.