Reklamni Paket Besplatno

Home
  • 4. јануара 2017.
  • 15
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Reklamni Paket Besplatno

Besplatni paket upisa u sajam sajtova

Paket upisa obeležen sa Besplatno vam omogućava da potpuno besplatno predstavite svoj sajt posetiocima sajma sajtova. Da bi vaš sajt bio odobren u okviru paketa besplatno potrebno je da sadržaj u opisu sajta bude orginalan što znači da sajtovi sa copy/paste opisima neće biti odobravani. Nekompletni sajtovi koji su šturog diazajna i spoamoznog sadržaja ne mogu naći mesto u okviru sajmu sajtova. Takodje referral linkovi neé biti odobravani jer ne predstavljaju validnu web prezentaciju. Ostale činjenice u vezi odobravanja možete pogledati na upisu sajta u besplatne direktorijume.

Objasnite se

Ima toliko toga što bi ste ljudima mogli da pojasnite i kažete u vezi svojih proizvoda, usluga objasnije ljudim šta mogu očekivati. Ukoliko je neki proizvod u pitanju navedite, njegove karakteristike, mogućnosti ali i nedostatke uvek budite realni i sve potkrepite činjenicama, jer za sticanje poverenja treba biti iskren. Sagledajte tematiku iz ugla običnog korisnika koji je će postati vas klijent tek kad bude siguran da vi nudite ono što on traži. I nemojte očekivati „sve, odmah i sad“ jer kao što rekosmo za poverenje treba dosta ali trudite se da ostanete u komunikaciji sa svojim potencionalnim korisnicima putem komentara, poruka i uvek budite spremni da im izađete u susret i pružite podršku kad su informacije u pitanju. Jer ljudi lakše sarađuju sa prijateljima nego sa strancima.

Ovaj vid besplatne promocije odnosno promocije putem sadržaja je i najefikasniji i kao takav je aktuelni trend u reklamiranju a taj trend će se nastaviti i u budućnosti tako da možete biti sigurni da ulažete vreme i trud u pravu stvar kad je promocija u pitanju

Možete pogledati SEO i Invest pakete za koje ćemo mi kreirati sadržaj SEO optimizovan za ključne reči koje budete naveli tokom upisa u ovim paketima. Tako da je vaš deo posla samo da navedete klučne reči za koje želite da optimizujemo sadržaj opisa.

Pediod odobrenja besplatnog upisa?

Period odobrenja besplatnog upisa ide do 60 dana pa možda i više jer su potrebe kako vremena tako i posla oko validacije i ispunjenja navedenih benefita u okviru premium paketa zaista velike pa vas molimo za razumevanje

  • Kmentari
  • 1
Nikola Jovic
48 Years 05 Months 23 Days 21 Hours 51 Minutes 50 Seconds pre

Ako je u pitanju vece poslovanje, placanje sigurno nece biti problem, pod uslovom da je poslovodja zaista zainteresovan za upis. Razumna cena svima donosi dobrobit. Pozdrav!

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.