Posetioci su poput predatora

Home
  • 14. фебруара 2018.
  • 19
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Posetioci su poput predatora

Ljudi danas vode veliku borbu sa vremenom nikad ga nema dovoljno, tako da smo se pretvoorili u predatoore koji nemaju vremena za gubljenje, želimo sve želimo odmah ako nas košta previše vremena odustajemo prosto smo tako isprogramirani.

Dok pišete svoj web sadržaj imajte na umu ovu navedenu činjenicu. Najviše uspeha postićiće te upravo takvim sadržajem, sadržajem koji će u što kraćoj formi dati što kompletniji odgovor koji će za što kraće vreme zadovoljiti potrebu onoga ko čita. Zamislite svoju publiku poput čopora divljih lavova ili pantera koji su gladni informacija.

Divlje zveri kad nanjuse plen ustanove dali ih miris vodi do dobrog obroka i da li će to biti lak zalogaj. Tako i posetioci web sadržaja odlučuju dali sadržaj nudi ono što im treba i dali će to što im treba lako naći. Većina njih će preleteti tekst pregledajući podnaslove i možda pregledati naglašene delove teksta, da bi nakon tog kratkog istraživanja odlučili hoće li čitati tekst ili ne.

Iz ovog razloga trudite se da vaši podnaslovi budu dinamični da se u njima sadrže delovi odgovora da pozivaju na akciju.

Nije lako svaku tematiku sažeti u minimalne forme ali zato možete sadržaje koji vam se učine obimnim racionalizovati i od njih napraviti više manjih posebnih celina (jedan ogromni post u više manjih) a onda ih medjusobno linkovati.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.