Playbrush četkica za zube pravi od pranja zuba igru

Home
  • 30. новембра 2015.
  • 20
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Playbrush četkica za zube pravi od pranja zuba igru

Naučiti dete da razvije rutinu zdravog četkanja zuba je teško. Čak i kao odrasli, ne četkamo dovoljno često koliko bi trebalo.

Playbrush je uređaj koji pretvara tu dvostruku dnevnu obavezu u video igricu. U pitanju je gumena baza u koju ugurate svoju četkicu za zube. Povezuje se preko Bluetooth-a na bilo koji kompatibilni smart telefon ili tablet i pretvara je u kontroler koji vaši mališani (ili vi) mogu da koriste za igranje igre pranja, bukvalno.

Senzori unutrar baze mere ponašanje tokom pranja i šalju podatke do povezanih uređaja dajući informacije u realnom vremenu u obliku igre.

U igri, Utoothia, koja je dostupna na iOS i Android platformama, igračima (poznati i kao četkači) je zadato da pomognu Vili Zubić da povrati krunu od zlog Plakste. Kada četkate, srušićete Plakstine pomoćnike i otključati skrivene nagrade. Igra je dizajnirana da vas obaveže da perete zube tokom dva minuta, dva puta na dan.

Kompanija ima planove da u budućnosti izda nove igre koje su kompatibilne sa Playbrush-om.

Baza je odvojiva, pa je mogu koristiti različiti članovi porodice, sve dok ne pokušavaju da peru zube sa bazom u isto vreme.

Playbrush dolazi u plavoj i pink varijanti i košta 49.00€ za jedan komad ili 83.30€ za dva. Ukoliko nemate držač za smart telefon, kako biste fiksirali vaš uređaj dok vaš mališan pere zube, možete poručiti toaletni komplet (besplatan tokom ograničenog vremenskog perioda), koji dolazi u vinil džepu koji se pričvršćuje za ogledalo pomoću vakuumskih držača.

Sada vi … (mislimo, vaša deca) nemate izgovor da ne perete zube.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.