Playbrush četkica za zube pravi od pranja zuba igru

Home BlogGaming novostiPlaybrush četkica za zube pravi od pranja zuba igru

Playbrush četkica za zube pravi od pranja zuba igru

Naučiti dete da razvije rutinu zdravog četkanja zuba je teško. Čak i kao odrasli, ne četkamo dovoljno često koliko bi trebalo.

Playbrush je uređaj koji pretvara tu dvostruku dnevnu obavezu u video igricu. U pitanju je gumena baza u koju ugurate svoju četkicu za zube. Povezuje se preko Bluetooth-a na bilo koji kompatibilni smart telefon ili tablet i pretvara je u kontroler koji vaši mališani (ili vi) mogu da koriste za igranje igre pranja, bukvalno.

Senzori unutrar baze mere ponašanje tokom pranja i šalju podatke do povezanih uređaja dajući informacije u realnom vremenu u obliku igre.

U igri, Utoothia, koja je dostupna na iOS i Android platformama, igračima (poznati i kao četkači) je zadato da pomognu Vili Zubić da povrati krunu od zlog Plakste. Kada četkate, srušićete Plakstine pomoćnike i otključati skrivene nagrade. Igra je dizajnirana da vas obaveže da perete zube tokom dva minuta, dva puta na dan.

Kompanija ima planove da u budućnosti izda nove igre koje su kompatibilne sa Playbrush-om.

Baza je odvojiva, pa je mogu koristiti različiti članovi porodice, sve dok ne pokušavaju da peru zube sa bazom u isto vreme.

Playbrush dolazi u plavoj i pink varijanti i košta 49.00€ za jedan komad ili 83.30€ za dva. Ukoliko nemate držač za smart telefon, kako biste fiksirali vaš uređaj dok vaš mališan pere zube, možete poručiti toaletni komplet (besplatan tokom ograničenog vremenskog perioda), koji dolazi u vinil džepu koji se pričvršćuje za ogledalo pomoću vakuumskih držača.

Sada vi … (mislimo, vaša deca) nemate izgovor da ne perete zube.

  • Kmentari
  • 0