KADA IZLAZI NOVI SAMSUNG GALAXY S7 I SPECIFIKACIJE

Home
  • 20. новембра 2015.
  • 26
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

KADA IZLAZI NOVI SAMSUNG GALAXY S7 I SPECIFIKACIJE

Galaxy S7 model će najverovatnije biti prvi put pokazan na MXC 2016 mobilnom kongresu u Barseoloni, koja je planiran da bude održan od 22.02. do 25.02. i naći će se u prodavnicama krajem marta ili početkom aprila. Galaxy S6 pojavio se u startu sa ravnim ekranom, ali je Samsung kasnije izbacoio varijatnu sa zaobljenim ivicama ekrana, ista priča se očekuje i sa Galaxy S7.

Prema rečima SamMobile, Samsungov Galaxy S7 predstavnik biće sa oznakom modela SM-G930, dok će u varijant sa duplo zakrivljenim ekranom nositi oznaku modela SM-G935. Oba modela su deo Lucky projekta, i kada su oni u pitanju, misli se na Hero i Hero2 i pojaviće se sa dve varijante procesora: Exynos 8890 i Qualcommov Snapdragon 820 i podržavaće UFS 2.0 skladištenje i najverovatnije i microSD slotove. U Geekbench bazi podataka uočene su dve verzije  Galaxy S7 sa 3GB RAM-a, dok je takođe postojala i LTE verzija koja podržava 4GB RAM-a. Ipak, imajte na umu da je Samsung nedavno izbacio DRAM čip sa mogućnošću podržavanja i do 6GB RAM-a, tako da postoje velike šanse da će naredni vodeći model izaći sa ovom mogućnošću. Takođe, kruže glasine i da će audio čip biti Sabre 9018AQ2M za superiorniji zvuk (32-bit audio DAC). Kao što vam je poznato, trenutni Galaxy S6 napaja Exynos 7420 osmojezgarni procesor koji ima 4 jezgra sa 1.5GHz i 4 jezgra sa 2.1GHz. Takođe. podržani su sa 3GB RAM-a.

Dizajn i ekran

Galaxy S6 doživeo velika poboljšanja dizajna, prelazeći sa plastike na metal i staklo, čini se da će Galaxy S7 model zadržati pozadinsko staklo, dok če okvir biti lakši načinjen od Samsungove novopripremljene legure magnezijuma.

Prema navodima Asia Today, Galaxy S7 će imati varijantu ekrana od 5.2 inča i veću varijantu od 5.8 inča, dok je u AnTuTu android aplikaciji za rangiranje primećen nepoznat Samsungov telefon sa kodnim imenom Lucky i ekranom od 5.7 inča i rezolucijom od 1440x2560pixela. Kao zaštitu, izveštaji ukazuju na to da je Samsung radio na novoj tehnologiji displeja (Turtle Glass) koji će zameniti Corningov Gorilla Glass.

Camera

Postoje mnoge glasine i ne znamo u koju da verujemo. Neki kažu da će Galaxy S7 imati kamere sa istom rezolucijom kao i Galaxy S6 model – 16MP pozadi i 5MP napred. Ali, prema AnTuTu aplikaciji, vodeći model će imati duplu postavku kamera i 20MP ISOCELL senzor (nazvan Britecell) sa 1.0 micron pixela i 1/2.6″, koji će se koristiti novim RWB obrascem boja i neće brzo trošiti bateriju.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.