Nova clubbing četvrt u Beogradu

Home
  • 25. маја 2016.
  • 22
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Nova clubbing četvrt u Beogradu

Krajem prošle 2015 godine nova clubbing četvrt u gradskom delu Beograda krenula je sa svojim nastajanjem i ne prestaje sa razvojem. Poznato je da Beograđani (i svi njegovi turisti) vole noćni život i klubova i raznih barova i centara ne nedostaje (događanja i aktivnosti možete pogledati ovde), ali popularnost nove clubbing četvrti raste iz večeri u večer.

Za sada smo uspeli proveriti sve postojeće klubove i barove. Prvi je Kenozoik, nešto poput nove verzije Peron kluba, ali mnogo više uverljiv. Nalazi se u bivšoj tvornici BIP u Cetinjskoj ulici na broju 15, pored Bajloni marketa i BITEF teatra alternativne umetnosti te je dobro skriven u dvorištu iza bele ograde. Klub ima filmske projekcije, par koncerata, izložbe i DJ-e. Postoje dva kata s različitim muzičkim stilovima. Prizemlje je zaista veliko i može primiti gomilu ljudi i izgleda prilično dobro. Muzika je orentirana ka elektronskom, pop, alternative i indie stilu.

Nedaleko se nalazi jedan klub koji se zove Polet, a koji je više mešavina kulturnog centra, galerije i bara. Ovde u večernjim satima možete dobiti dojam centra u kojem se sluša retro muzika i održavaju književne večeri, a tokom dana polagano ispija kafa. Odmah do Poleta nalazi se klub pod nazivom Showroom. Ovo je jedna velika zgrada vrlo pogodna za koncerte, live nastupe i techno zabave.

Takođe ističemo Zaokret koji je više pub nego klub. Zaokret je mesto gde možete uhvatiti i poslušati neke lokalne DJ-e i popiti čašu piva ili vina. Upravo nasuprot Zaokret-a, nalazi se još jedan klub koji se zove Elektropionir. Ovo je jedan jako lep klub sa pristupačnim cenama pića i nastupima DJ-a uglavnom usmerena ka lokalnim izvođačima kao što su Beyond House, Mystic Stylez, Banda Panda i slično. Nemojmo zaboraviti da je klub Dvoristance premešten iz Savamala područja u ovaj deo grada i radi tokom dana i večeri.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.