NASPAVAJTE SE UZ SNOOZ

Home
  • 5. септембра 2015.
  • 9
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

NASPAVAJTE SE UZ SNOOZ

Postoji dovoljno uređaja koji pomažu pri praćenju spavanja, ali novi Kickstarter uređaj želi da učini vašu sobu najboljim mogućim okruženjem za isto: Snooz je „akustična mašina za belu buku“ koja proizvodi tek dovoljno glasu pozadinsku buku koja će vam pomoći da zaspite. Njegovi kreatori traže 100.000$ u donacijama i već su na dobrom putu.

„Dizajniran sa simulacijama protoka vazduha rada na superkompjuterima, Snooz koristi namenski ventilator kako bi generisao živu, prirodnu belu buku koja je prilagodljiva i ne remeti okolni vazduh“, objašnjava stranica kampanje na Kickstarteru. „Bez ponavljajućih obrazaca ili zvučnika lošeg kvaliteta. Samo umirujuć zvuk vazduha u pokretu.

Izumitelji iza Snoooz-a ističu analitiku Izveštaja o potrošačima iz 2008. koja kaže da 70% od 2.021 čoveka koji su ispitani kažu da im je zvučna mašina pomogla da lakše zaspu (ta cifra je tek nešto ispodprepisanih lekova i mnogo iznad lekova bez recepta).

Kako Snooz tim objašnjava, bela buka smanjuje jaz između osnovnog zvuka vašeg tela i suzdržanog zvuka. Drugim rečima, tihi zvuci koje ne možemo čuti i glasni zvuci nisu toliko neskladni. „Bukvalno ublažava neravnine u noći“ i možete podesiti brzinu i glasnoću glavnog ventilatora vrlo lako. Takođe troši 98% manje energije nego tipičan ventilator.

Postoji odgovarajuća smartphone aplikacija za upravljanje vašeg Snooz-a iz daleka i dovoljno je mali i prenosiv da ga ponesete na odmor i u hotelsku sobu. Ukoliko želite da se upišete za Snooz – sa dostavom širom sveta zakazanom za mart 2016. – postoji pretprodajna cena od 49$ i regularna Kickstarter cena od 59$.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.