Najpopularnije boje za enterijer ovog proleća

Home
  • 19. маја 2016.
  • 41
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Najpopularnije boje za enterijer ovog proleća

Pastel – reč koja najbolje opisuje boje koje su u ovom trenutku najpopularnije za zidove enterijera. Krem, koralne, sive, bordo, ljubičaste, pa čak i plave ili zelen pastelne boje su prema dizajnerskim magazinima neizbežne ove godine.

Pastelne nijanse su istovremeno jednostavne i sofisticirane, te će vašem domu dati potpuno novu dimenziju. Ukoliko ste do sada imali isključivo bele zidove, pastelna boja će potpuno osvežiti njihov izgled. Ukoliko pak odlučite da se držite neutralnijih boja ili ostanete pri beloj, pedlažemo različite “varijacije bele”, kao i svetlu krem.

Pastel

Ono što je najbolje kod pastelnih boja je njihova fleksibilnost. Ukoliko odlučite da obojite samo jedan ili dva zida, a da ostale ostavite belim, možete da postignete sjajan vizuelni efekat, jer se pastelna boja odlično ističe u “belom” okruženju. Sa druge strane, moguće je u istoj prostoriji neke zidove ofarbati u bledu nijansu, a druge u jaču verziju iste boje. Takođe, obraćajući pažnju na boju nameštaja koji vam se nalazi u sobi, može da se napravi odličan kontrast ili pak komplementaran odnos između zidova i nameštaja.

pastel spekar

Pasteli su idealan izbor ako želite da imate suptilan, ali jednostavan izgled sobe. Ono što je najbitnije – pastelne boje imaju tu sposobnost da se adaptiraju u bilo koji enterijer.

Pastelne boje

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.