Najava Novog Apple Modela Iphone 5S

Home
  • 20. јула 2013.
  • 640
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Najava Novog Apple Modela Iphone 5S

Ove jeseni se predpostavlja da ce kompanija Apple izbaciti novu verziju svog telefona Iphone 5S .Pretpostavke o tomeiphone5s kakvih ce karakteristika biti ovaj telefon su razlicite i krecu se od toga da će njegovi korisnici biti u mogućnosti biti u prilici da koriste otisak prsta kao način da zaključavaju i otključavaju svoj telefon (fingerprint sensor).

Kako se za septembar – oktobar najvaljuje pojava novog Apple operativnog sistem iOS 7 možemo očekivati da njegova premijera bude integrisana baš u Iphone 5S. Novi operativni istem iOS 7 se odlikuje novim dizajnom ikonica, fancy opcijom ‘Control Centar’ i još nekim pogodnostima na kojima ćemo morati još malo da sačekamo.

Kad je ekran u pitanju očekuje retina+ sharp IGZO disply sa ekstremno tankom debljinom od 0,5mm i 10-point mult-touch-om, a veličina ekrana bi trebala da bude nekih 4,8 inch-a. Neki smatraju da bi procesor na ovom modelu mogao da bude novi A7 čiji clock speed ide do 3000 GHz.

Nagadja se da bi u sebi nosio 12MP kameru koja podržava low-light preformance. Od novih tehnologija ugradjenih u Iphone5s ocekuje se NFC tehnologija razmene podataka, kao i Wireless Charging što će omugćiti bežično punjenje baterije, koja je u odnosu na Iphone 5 povećana na 5.92Whr kad je Iphone 5S u pitanju.

Ne smemo sa sigurnošću tvrdtiti da će sve navedene karakteristike biti dosupne baš u ovom modelu ali kako se najavljuje da se vec možda početkom sledeće godine najavljuje Iphone 6 neke od ovih mogućnosti možda budu bile dostupne u njemu.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.