MOŽE LI IPHONE 6 PREŽIVETI PAD IZ PORSCHE 911 PRI BRZINI OD 120 MPH?

Home
  • 23. јуна 2015.
  • 5
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

MOŽE LI IPHONE 6 PREŽIVETI PAD IZ PORSCHE 911 PRI BRZINI OD 120 MPH?

porsche-911-turbo-s-phone-case-test-1porsche-911-turbo-s-phone-case-test-2

Nomralno, ispuštanje smart telefona kroz prozor automobila u pokretu nije dobra ideja. Ali kako bi testiralo njegovu novu futrolu, Urban Armor Games (UAG) je upravo to uradio kako bi video kako bi se ona i telefon koji štiti poneli. Ukoliko futrola može da podnese izbacivanje iz automobila pri velikom brzini, verovatno je bezbedno reći da može da izdrži i svakodneva habanja.

Da bi video kako stoji sa ozbiljnim zlostavljanjem, UAG je ispustio iPhone 6 smešten u njegovoj futroli na preklapanje pri brzini od 60 mph, kao i 120 mph. Kako bi se pozvao na brz automobil, UAG je izabrao Porsche 911 Turbo S, sa napajanjem sa duplim turbo 3.8l sa 560 ks. Snaga se šalje do sva četiri točka preko sedmostepenog PDK menjača sa dvostrukim kvačilom. Drugim rečima, auto je dovoljno brz za test uništenja telefona pri velikoj brzini.

Prva dva pada su obavljena pri brzinama od 63.4 mph i 101.8 mph. Nakon prva dva pada, smart telefon je bio bez oštećenja i funkcionisao je ispravno. Treći pad je bio pri brzini od 121.9 mph. U poslednjem pokušaju, iPhone 6 je pretrpeo neke lakše ogrebotine i delimično izašao iz futrole, ali ekran se čini neoštećenim. Sve u svemu, rekli bismo da izgleda da je iPhone preživeo, uprkos bacanju iz auta koji ide trkačkim brzinama, impresivno svedočenje o dizajnu futrole.

Pogledajte video koji je u prilogu da biste videli kako UAG ispušta iPhone 6 iz ubrzavajućeg Porsche 911 Turbo S, ali nemojte ni da pomišljate ni da pokušavate ovu vratolomiju na svoju ruku.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.