MERIENDA PICNIC ĆE DOSTAVITI SVE ZA VAŠ IZLET ZA MANJE OD SAT VREMENA

Home
  • 8. јула 2015.
  • 15
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

MERIENDA PICNIC ĆE DOSTAVITI SVE ZA VAŠ IZLET ZA MANJE OD SAT VREMENA

Svi vole izlete, ali intenzivna planiranja, pakovanja i čišćenja potom, često za posledicu imaju da ljudi preispituju svoje planove za izlazak na otvoreno i samo odu u obližnji restoran. Merienda picnic (pobednik prošlonedeljnog TC Radio Pitch-Off-a), je servis na zahtev koji će vam dostaviti potpuno opremljenu korpu za piknik za manje od sat vremena.

Lansirana u Nju Orleansu, kompanija trenutno dostavlja mnoštvo piknik paketa u rangu od klasičnog paketa po ceni od 45$, do platinastog paketa vrednog 1.000$ koji dolazi sa „piknik batlerom“ koji bi postavio i raspremio postavku za izlet.

Većina korpi dolazi sa uključenim šampanjcem, i može biti sa sadržajem po želji koje se mogu slagati sa tematskim događajima, kao što je branč ili ženski dnevni izlet.

Kompanija je partner sa lokalnim radnjama sira, delikatesa i vinom kako bi obezbedila proizvode visokog kvaliteta za korpe, i koristi kurirske usluge za dostavu korpi u roku od 30 do 45 minuta.

Andrea Hernandez, osnivač Merienda Picnic-a, objašnjava kako kompanija cilja na starije mušterije sa ušteđevinom, ili mlađe parove koji planiraju specijalne događaje. Na primer, Merienda Picnic ima veridbene pakete u sklopu kojih postoje i fotografi koji bi fotografisao važan trenutak.

Hernandez je rekao da raznolikost urbanih parkova Nju Orleansa, umerena klima i labavi zanoki o konzumaciji alkohola na javnim površinama čine savršen grad u kojem bi se lansirala kompanija. Merienda Picnic planira da se proširi nacionalno, sa Ostinom, u Teksasu, kao narednim korakom kompanije.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.