MERIENDA PICNIC ĆE DOSTAVITI SVE ZA VAŠ IZLET ZA MANJE OD SAT VREMENA

Home BlogZanimljivostiMERIENDA PICNIC ĆE DOSTAVITI SVE ZA VAŠ IZLET ZA MANJE OD SAT VREMENA

MERIENDA PICNIC ĆE DOSTAVITI SVE ZA VAŠ IZLET ZA MANJE OD SAT VREMENA

Svi vole izlete, ali intenzivna planiranja, pakovanja i čišćenja potom, često za posledicu imaju da ljudi preispituju svoje planove za izlazak na otvoreno i samo odu u obližnji restoran. Merienda picnic (pobednik prošlonedeljnog TC Radio Pitch-Off-a), je servis na zahtev koji će vam dostaviti potpuno opremljenu korpu za piknik za manje od sat vremena.

Lansirana u Nju Orleansu, kompanija trenutno dostavlja mnoštvo piknik paketa u rangu od klasičnog paketa po ceni od 45$, do platinastog paketa vrednog 1.000$ koji dolazi sa „piknik batlerom“ koji bi postavio i raspremio postavku za izlet.

Većina korpi dolazi sa uključenim šampanjcem, i može biti sa sadržajem po želji koje se mogu slagati sa tematskim događajima, kao što je branč ili ženski dnevni izlet.

Kompanija je partner sa lokalnim radnjama sira, delikatesa i vinom kako bi obezbedila proizvode visokog kvaliteta za korpe, i koristi kurirske usluge za dostavu korpi u roku od 30 do 45 minuta.

Andrea Hernandez, osnivač Merienda Picnic-a, objašnjava kako kompanija cilja na starije mušterije sa ušteđevinom, ili mlađe parove koji planiraju specijalne događaje. Na primer, Merienda Picnic ima veridbene pakete u sklopu kojih postoje i fotografi koji bi fotografisao važan trenutak.

Hernandez je rekao da raznolikost urbanih parkova Nju Orleansa, umerena klima i labavi zanoki o konzumaciji alkohola na javnim površinama čine savršen grad u kojem bi se lansirala kompanija. Merienda Picnic planira da se proširi nacionalno, sa Ostinom, u Teksasu, kao narednim korakom kompanije.

  • Kmentari
  • 0