LITTLEBITS NAPRAVA I GARNITURA UREĐAJA ZA VAŠU DECU


21. новембра 2015. Facebook Twitter LinkedIn Google+ HardverInspirišite vašu decu da postanu novi Elon Musk sa LittleBits elektronskom opremom.

littlebits gizmo gadgets

LittleBits garnitura naprava je divno dizajnirana, edukativna elektronska oprema koja će inspirisati vašu decu.

U poslednje vreme, došlo je do velikog porasta edukativnih tehnoloških igračaka namenjenih deci, ali samo nekolicina je odlično dizajnirana ili pažljivo smišljena poput LittleBits Gizmos & Gadgets Kit (200$). Pristupačna kutija elektronskih trikova sadrži 15 različitih modula komponenti, ili Bits-a, nekoliko platformi i drugih elemenata za sastavljanje svega, kao i vodič sa uputstvom za deset različitih projekata. U osnovi, to je elektronska garnitura za decu, ali zahteva fokus i maštu, kako bi se kombinovali elementi nauke, tehnologije i matematike sa umetničkom kreativnošću.

Većina dece voli naprave i uređaje, tako da je prilika da naprave sopstvenu sigurno primamljiva. Prema navodima na pakovanju, ovaj komplet je pogodan za decu uzrasta 8+, mada se i šestogodišnjaci ne bi pronašli u nebranom grožđu.

Upoznavanje sa svetom elektronike

U kutiji se nalazi vodičč u stilu dnevnih novina koji prekriva glavni nivo koji je upakovan sa komponentama različitih boja. Svaki od ovih elektronskih blokova lako se može ukombinovati, i nemoguće je to učiniti pogrešno, zahvaljujući LittleBits-ovom magnetnom blok sistemu. Postoje i bežični predajnik i prijemnik, dva motora, dva slajd prekidača, servo, žice za spajanje, spliter i ventilator. Takođe dobijate dve naponske jedinice, sa uključenim baterijama.

Ispod gornjeg nivoa pakovanja, možete pronaći neke dodatke, uključujući ploče u Lego stilu, na koje možete uklapati komponente, zajedno sa točkovima, kartonskim šablonima, zavrtnjima, lepljivim tačkama i nekoliko drugih delova. Sve što vam je potrebno za završetak deset projekata nalazi se u kutiji, izuzev makaza, lepljive trake i nekoliko bojica.

Komentara