LITTLEBITS NAPRAVA I GARNITURA UREĐAJA ZA VAŠU DECU

Home
  • 21. новембра 2015.
  • 13
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

LITTLEBITS NAPRAVA I GARNITURA UREĐAJA ZA VAŠU DECU

Inspirišite vašu decu da postanu novi Elon Musk sa LittleBits elektronskom opremom.

littlebits gizmo gadgets

LittleBits garnitura naprava je divno dizajnirana, edukativna elektronska oprema koja će inspirisati vašu decu.

U poslednje vreme, došlo je do velikog porasta edukativnih tehnoloških igračaka namenjenih deci, ali samo nekolicina je odlično dizajnirana ili pažljivo smišljena poput LittleBits Gizmos & Gadgets Kit (200$). Pristupačna kutija elektronskih trikova sadrži 15 različitih modula komponenti, ili Bits-a, nekoliko platformi i drugih elemenata za sastavljanje svega, kao i vodič sa uputstvom za deset različitih projekata. U osnovi, to je elektronska garnitura za decu, ali zahteva fokus i maštu, kako bi se kombinovali elementi nauke, tehnologije i matematike sa umetničkom kreativnošću.

Većina dece voli naprave i uređaje, tako da je prilika da naprave sopstvenu sigurno primamljiva. Prema navodima na pakovanju, ovaj komplet je pogodan za decu uzrasta 8+, mada se i šestogodišnjaci ne bi pronašli u nebranom grožđu.

Upoznavanje sa svetom elektronike

U kutiji se nalazi vodičč u stilu dnevnih novina koji prekriva glavni nivo koji je upakovan sa komponentama različitih boja. Svaki od ovih elektronskih blokova lako se može ukombinovati, i nemoguće je to učiniti pogrešno, zahvaljujući LittleBits-ovom magnetnom blok sistemu. Postoje i bežični predajnik i prijemnik, dva motora, dva slajd prekidača, servo, žice za spajanje, spliter i ventilator. Takođe dobijate dve naponske jedinice, sa uključenim baterijama.

Ispod gornjeg nivoa pakovanja, možete pronaći neke dodatke, uključujući ploče u Lego stilu, na koje možete uklapati komponente, zajedno sa točkovima, kartonskim šablonima, zavrtnjima, lepljivim tačkama i nekoliko drugih delova. Sve što vam je potrebno za završetak deset projekata nalazi se u kutiji, izuzev makaza, lepljive trake i nekoliko bojica.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.