e klinika - квалитетот на животот и превенција на болести

Секојдневно e-klinika порталот ќе се збогатува со нови содржини и ќе создава едноставен пристап кон здравјето. Информациите и содржаните на www.eKlinika.mk не се замена за професионално медицинско лекување и не треба да се смета како основа за донесување на одлуки за третман на болести. На порталот, Вие почитувани посетители, имате можност за проценување, означување и коментирање на содржината како и групна дискусија односно форум. Целта на порталот е навремени и точни информации за здравјето и убавината, собирање на мислења на експерти чии знаења и искуство се на располагање на посетителите. Порталот е финансиран од приватни фондови, рекламирање и спонзорство. Сопственик и издавач на порталот е компанија Јустиција ЛТД –Скопје

Rating & Reviews
0
0 reviews
Video
Listings Nearby

Looking for something different? Check these nearby listings.