LIČNI REŽIM ZDRAVLJA NA OSNOVU VAŠIH GENA

Home
  • 7. августа 2015.
  • 9
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

LIČNI REŽIM ZDRAVLJA NA OSNOVU VAŠIH GENA

Rešenje gubitka kilogramam ili dijetu kako biste održali zdrav način života, čini se misterijom verovatno. Često se prevarimo brzim popravkama, napicima i zaobilaznicama kako bismo to ostvarili. Sada je tu nova aplikacija kako bi nas poslala na put zdravlja i koja će dati svoje sugestije ne usled osnovnog fizičkog pregleda, nego na osnovu našeg DNK.

To se zove Pathway Fit test i vaš je zpo ceni od 100$ preko nedavno lansirane aplikacije Pathway Genomics iOS. To je promotivna ponuda kojom se proslavlja pokretanje aplikacije. Želimo da iskažemo nezadovoljstvo cenom, ali rečeno nam je da će test normalno iznositi 600 – potencijalno pogodbena ponuda, ukoliko podaci koje pruža bude informacija koja potencijalno menja život.

Kako funksioniše: Zatražite pribor za testiranje preko aplikacije, spreman za vaš uzorak. Ne morate da uradite ništa preterano grozno, samo obezbedite nešto pljuvačke u cev za uzorak i pošaljite je nazad. PAthway zatim analizira vaš DNK i daje dijetu, način života, vežbe i nutritivne potrebe koje najbolje odgovaraju vašem organizmu. Unese u nalog vaš tip tela, težinu, navike u ishrani i metaboličke faktore kako bi sastavila vaš genetski profil.

Pathway koristi genetske markere kako bi dao opšte sugestije za najbolju vrstu dijete i vežbi za vašu ličnost, i dodaje vodiče za ishranu i metabolizam. Na primer, ukazuje na to da li imate predispozicije za visok holesterol ili visok krvni pritisak, koji vitamini su najpotrebniji vašem telu, kao i detalje o tome šta biste i kada trebali da jedete. Sve skupa, podaci koji su priloženi daju dobru sliku o tome kako da prilagodite vaš način života uz beneficije.

Iako su rezultati generisani upotrebom ustanovljenog, ali opšteg, seta genetičkih markera povezanih sa zdravljem – biće apsolutno lični za vas, a ovo će ne samo učiniti rezultate potencijalno korisnim, nego i fascinantim. Želite da znate ukoliko vaše telo bolje reaguje na određenu vrstu dijete od drugih? Pathway Fit će vam reći.

Pathway Fit aplikacija je trenutno jedino dostupna za iPhone i može biti preuzeta preko App Store. Jednom kada platite 100$ i pošaljete nazad pribor za testiranje, proći će oko 2 nedelje dok ne dobijete rezultate. Na žalost, ponuda je trenutno samo za državljane SAD.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.