Hidroponična bašta, takođe i lampa, zelena je u svakom smislu

Home
  • 24. новембра 2015.
  • 23
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Hidroponična bašta, takođe i lampa, zelena je u svakom smislu

Bilo da ste strastven baštovan ili ne, biljke i baštovanstvo mogu vas podstaći da se oslobodite stresa. Srećom, oni kojima manjka vremena, prostora, ili veštine za održavanje bašte, ne moraju da propuste psihološke dobrobiti. Travnata lampa (Grasslamp), sa lanasiranom Kickstarter kampanjom, je hidroponična bašta/lampa koja služi osvetljavanju vašeg radnog ili životnog prostora, pri tom dodajući prirodniji dodir vašem životu.

Napravljena od 100% recikliranih materijala, lampa je nesumnjivo ekološka, jer uključuje LED šteljivo svetlo. Njen beo duguljast oblik izgleda veoma futuristički, takođe. Prema Grasslamp-u, sijalice neguju malu baštu i obezbeđuju meku belu svetlost koje deluje umirujuće na korisnike, stvarajući „malu prirodnu oazu“. LED osvetljenje je pogodno za biljke, takođe, i ubrzava njihov razvoj.

Nije neophodan nikakav poseban baštovanski talenat za upotrebu Grasslamp-a; sve što je potrebno da učinite je da potpite semena u vodu, postavite ih na poklopac lampe, a zatim ih poprskate jednim ili dva puta dnevno. Mini bašta bi trebala da pokaže znake života u narednih četiri ili pet dana.

grasslampgrasslampgrasslamp

Korisnici imaju više opcija kada je u pitanju izbor biljaka koje će uzgajati u svojoj Grasslamp-i. Za sada, postoji više od 40 sorti semena, jestivog cveća, zelene salate i tako dalje. Postoji čak i pet-friendly trava koju vaš krzneni prijatelj može bezbedno da zvaće.

Koncept iza Grasslamp- prisutan je od 2009. godine, kada je osvojio Desing and Desing nagradu. Prema rečima kompanije, moderan dizajn, sa istaknutim čeličnim kalupom, prikupio je višebojne internacionalne nagrade. Svaki Grasslamp je ručno napravljen.

Dostupan u beloj ili crnoj verziji, ograničen broj Grasslamp-i je dostupan za 99$ po primerku i može biti naručen preko Kickstarter-a. Dostava je najavljena za jul 2016., i primenjuju se uobičajene mere opreza pri svakoj javnoj akciji donacija.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.