GIGABYTE Z77X-UP7 matična ploča MB

Home
  • 15. јула 2014.
  • 195
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

GIGABYTE Z77X-UP7 matična ploča MB

NOVA LEGENDA JE ROĐENA

 

GIGABYTE je konačno izbacila jedan od svojih vodećih modela matičnih ploča nazvan Z77X-UP7. Dizajnirana za ekstremno overklokovanje , GIGABYTE Z77X-UP7 je namenjena korisnicima koji žele da uđu u svetske rekorde overklokovanja. Nekoliko svetskih rekorda u brzinama overklokovanja CPU-a i GPU-a smešta ovu matičnu ploču u kategoriju jedne od najboljih u poslednjih nekoliko godina.

Motherboard GIGABYTE Z77X-UP7

 

Industrijski vodeći u dizajnu napajanja CPU-a po sistemu faznog napajanje 32+3+2

 

GIGABYTE Z77X-UP7 ploča pruža ozbiljnu količinu energije kroz sistem faznog napajanja 32+3+2 (32 CPU fazama, 3 Intel® HD Graphics, 2 VTT fazama). Predstavljajući novu GIGABYTE Ultra Durable™ 5 tehnologiju sa komponentama velikih strujnih mogućnosti

uključujuci 60A ocenjenih preko PowIRstages® Z77X-UP7 je u mogućnosti da isporuči zadivljujućih 2000W snage.

Industry Leading 32+3+2 Phase CPU Power Design

TRUE ALL DIGITAL PWM DIZAJN
GIGABYTE Z77X-UP7 ploča koristi prednosti svih ekskluzivnih “All Digital Engine” digitalnih kola koji isporučuju maksimalnu snagu sve do 3 generacije Intel® Core™ procesora.
Korišćenje svih digitalnih elemenata znači mnogo precizniju isproruku snage do onih elemenata koji se overklokuju i zahtevaju veliku i tačnu količinu snage.

True all digital PWM designCapture

Ultra Durable™ 5

Ultra Durable 5COOL POWER UNUTRA I SPOLJA
Do sada najbolja izdržljivost „Ultra Durable 5“ matična od GIGABYTA.
GIGABYTE je još jednom podigao lestvicu u izradi matičnih ploča po istrajnosti i kvalitetu sa novom tehnologijom                          „Ultra Durable 5“, uz pomoć visoko kapacitivnih strujnih kola koji isporučuju snagu procesoru tačno kad treba i koliko treba što dovodi do skoro besprekornih karekteristika CPU-a i memorije samim tim i dužeg veka matične ploče.

Rewards

Vodeći su u izradi i isporuci snage sa visokim iskorišćenjem u štampanim kolima sa najmanjim gubicima, i dobrom provodljivošću toplote.

karekteristike elektricnih elemenata

 

Mogućnost 4 grafičkih kartica odjednom

4 WAY GRAPHICS      GIGABYTE Z77X-UP7 pruža u industriji naveću skalabilnu grafičku platformu    za oba 4-way Crossfire™ i Nvidia SLI™ načinima vezivanja više kartica. Pružajući podršku za 4 PCI Express 3.0 x8 vezu sa ultra smooth 3D renderovanjem i mogućnosti da se izvuče najbolje iz grafičkih kartica za one koji to žele od svoje konfiguracije.

 

 

 

 

OC-BIOS

3D BIOS™
GIGABYTE je ponovo oživeo tradiocionalni doživljaj podešavanja BIOS-a, pružajući mejnstrim korisnicima i entuzijastima mogućnost kućne izrade UEFI BIOS tehnologije. Sa superniornim 32 bitnim grafičkim interfejsom kojim se lako kontroliše preko miša. GIGABYTOV 3D režim omogućava početnim i povremenim korisnicima da lakše shvate i razumeju osnovna podešavanja koja pružaju postavke biosa. Napredni režim pruža sveobuhvatna UEFI BIOS podašavanja za korisnike koji žele maksimalnu kontrolu nad svojim hardverom i softverom.

Dual UEFI BIOS™
U srcu ove 3D tehnologije nalazi se par fizički BIOS ROM čipa sa ekskluzivnim UEFI BIOS kućnim podešavanjima po izradi Dual UEFI BIOS™ tehnologije koju karekteriše GIGABYTE DualBIOS™ tehnologija koja automatski oporavlja BIOS kada je on oštećen ili napadnut.

BIOS Switcher
Sa ugrađenim BIOS Switcherom korisnici mogu ručno da izaberu koji BIOS žele da koriste (BIOS glavni ili rezervni odnosno backup BIOS) što im omogućava da izaberu jedan BIOS za normalno korišćenje a drugi koji će im služiti za overklokovanje. Takođe je pogodan za one koji žele da apdejtuju svoj BIOS a istovremeno ne žele da izgube podatke sa starog.

DualBIOS™ Disable Switch
Korišćenjem ugrađenog DualBIOS™ sistema i preklopnika, korisnici mogu da onemoguće DualBIOS™ funkciju i time uštede vreme između grešaka prilikom overklokovanja.

OC-Touch

OC- Touch omogućava overklokerima da brzo i lako dobiju najbolje performance iz svog sistema. Ugrađeni OC tasteri omogućuju da se pri overklokovanju ručno podese CPU vrednosti, BCLK podešavanja kao i prilagođavanja na BCLK vrednosti po stepenima od 1Mhz do 0.1 MHz-a. Ova podešavanja mogu biti izvedena u realnom vremenu bez obzira da li smo u BIOSU, DOSU, WINDOWSU bez potrebe za restartom, tako da korisnici mogu slobodno da odrede svoju najbolju stabilnu brzinu procesora. Takođe su ugrađeni i merači napona u realnom vremenu preko kojih korisnici mogu pojedinačno da prate pojedinačne komponente, a in a ploči LN2 Mode prekidač omogućava korisnicima da brzo skinu frekvenciju CPU-a na x16 množilac tokom overklokovanja čime se omogućava da pri otvaranju osnovnih aplikacija kao što je CPU-Z neće doći do pada sistema.

OC TOUCH

Thin Fin Cooling Design

GIGABYTE je stvorio novi “Thin Fin” hladnjak sa standardnim GIGABYTOVIM izgledom i potpisom u narandžastoj boji za svoju novu ploču. Sa svojom novom ultra tankom finom izradom hladnjaka se omogućuje brža razmena toplog i hladnog vazduha kako bi se ceo sistem koji se overklokuje održao stabilnim.

 

Cooling system

7  Fan Connectors

 

7 fan connectors

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.