FALLOUT 4 NIKADA NEĆE IZAĆI ZA XBOX 360 ILI PLAYSTATION 3, KAŽU U BETHESDA-I

Home
  • 9. јуна 2015.
  • 12
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

FALLOUT 4 NIKADA NEĆE IZAĆI ZA XBOX 360 ILI PLAYSTATION 3, KAŽU U BETHESDA-I

fallout 4Kada je Bethesda-in predstojeći Fallout 4 bio najavljen prošle nedelje, generalni ton je bio jedan od uzbuđenja, ali dok je bilo tako za mnoge, nije prošlo mnogo dok internet glasine nisu počele da kolaju. Najpopularnija glasina je bila da će Bethesda izbaciti verziju igre za Xbox 360 i PlayStation 3 kako bi maksimizirali prodaju.

U svetlu nedavnog negodovanja nad „degradirajućim“ The Witcher 3: Wild Hunt, ovo je kod nekih gejmera izazvalo brigu da nova igra neće odgovoriti na pun potencijal današnjeg hardvera, što bi omogućilo da se koristi na starijem hardveru.

Za one koji žele da vide igru razvijenu do njenog punog potencijala – ne brinite, iz Brethesda-e su rekli da do toga neće doći. U odgovoru jednom korisniku u temi NeoGAF-a, predstavnik kompanije za javnost na internetu Matt Grandstaff jednostavno je izjavio: „Neće izlaziti za 360 i PS3, stvari koje mi pravimo nikada neće raditi na tome.“

Ne samo da ovo znači da nećemo morati da brinemo o tome da Fallout 4 neće maksimizirati svoj potencijal – grafički i druge – nego to postavlja niz brojnih glasina, takođe. Sada uklonjen post na Reddit-u od pre skoro godinu dana tvrdio je da će ne samo postojati verzija poslednje generacije igrice, nego će imati i opciju sigurnog transfera koja će biti dostupna jedino igračima na starijim konzolama.

Kako smo videli u traileru objavljenom prošle nedelje, Fallout 4 će biti postavljen u Bostonu – lokaciji nagoveštenoj u Fallout 3 i Fallout: New Vegas. Generalni ton serija je i dalje prisutan, ali ova nova lokacija čini se neštotehnološki naprednijom nego prethodne lokacije koje su gejmeri imali prilike da istraže. Dok trailer prikazuje izgled i atmosferu igre, nekoliko detalja o tome kako se igrica igra i da li ćemo videti povratak VATSa su podeljeni. Sigurni smo da će Bethesda imati mnogo više da pokaže o Fallout 4 na E3 sledeće nedelje, stoga, ostanite u toku.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.