U toku je pisanje nastavka filma Deadpool

Home
  • 10. фебруара 2016.
  • 16
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

U toku je pisanje nastavka filma Deadpool

Deadpool još uvek nije zvanično pušten u bioskopima, ali to nije sprečilo 20th Century Fox da napreduje sa planovima za nastavak.

Sa ranim kritikama punih pohvala za „R“ označenog antiheroja solo avanture, studio je navodno uposlio Deadpool scenariste Reta Risa i Pola Vernika da počnu sa radom na scenariju za nastavak predstojećeg filma. Film – u kom glumi Rajan Rejnolds kao nedolični, nekonvencionalan najamnik Vejd Vilson, čije nadljudske isceliteljske moći čine ga praktično besmrtnim – izlazi ovog petka, 12. februara.

Sa dva dana do zvanične premijere filma, prognostičari blagajne predviđaju zaradu od 65-70 miliona dolara na dan izlaska Deadpool-a. Ukoliko se ta pretpostavka obistini, film bi mogao da se popne na vrh ranga blagajni za 2016. godinu sa priličnom razlikom u odnosu na konkurenciju.

Hollywood se nada da će uspeti da zadrži Deadpool kreativni tim na okupu, ali režiser Tim Miler tek treba da bude potvrđen za predstojeći nastavak.

Film prati Vejda Vilsona, bivšeg agenta specijalnih sila koji se slaže da se podvrgne specijalnoj operaciji u nadi da će izlečiti kancer koji uništava njegovo telo. Eksperiment polazi naopaku i gotovo ga ubija, ali takođe mu i daje nadljudsku moć isceljenja i telo prekriveno užasnim ožiljcima. On kreće u misiju da ulovi čoveka koji ga je podvrgnuo eksperimentu, i nailazi na različite supermoćne saveznike i neprijatelje usput, ukjučujući nekoliko članova X-ljudi.

Deadpool dolazi u bioskope 12.februara.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.