BLACKBERRY PRIV I ANDROID

Home
  • 25. септембра 2015.
  • 9
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

BLACKBERRY PRIV I ANDROID

Android fanovi koji i dalje žele fizičku tastaturu imaće nešto što će ih obradovati kasnije ove godine, jer BlackBerry potvrđuje da radi na Android telefonu. Nazvan je Priv.

Stvaran je! BlackBerry Venice postaje BlackBerry Priv

Zvanično je: BlackBerry radi na Android pametnom telefonu nazvanom BlackBerry Priv, i biće u prodaji pre kraja ove godine. Potvrda je došla nakon niza glasina o uređaju.

CEO John Chen napisao je u izjavi da je kompanija „fokusirana na izradi bržeg progresa kako bi dostigla profitabilnost u svom biznisu uređajima“ i ovo ima za rezultat u Privu, Android telefonu. Ne postoje zvanični detalji o specifikaciji uređaja još uvek, ali će „kombinovati najbolju BlackBerry sigurnost i produktivnost sa ekspanzivnim ekosistemom aplikacija koji je dostupan za Android platformu“, rekao je Chen.

Priv će imati klizni dizajn i podržavaće i Android for Work i BlackBerry BES12 platformu, pokazujuću da firma cilja pretežno na biznis i Bring Your Own Dervice (BYOD) korisnike. Ne napušta BlackBerry 10 model i izdaće verziju 10.3.3 u martu naredne godine.

Glavni interfejs izgleda veoma slično Androidovom, ali nema sumnje da će BlackBerry dodati svoje uređaje u mix.

Ljubitelji sadržaja obradovaće saznanje da MicroSD slot je uključen u strikturu uređaja, takođe. Na žalost, ne znamo koliko velike kartice će primati.

blackberry-venice-screen-720x480

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.