Nebo je granica za novi AUDI R8 SPYDER

Home
  • 23. марта 2016.
  • 27
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Nebo je granica za novi AUDI R8 SPYDER

Audi otkriva novi R8 Spyder za 2017. na Njujorškom auto sajmu.

Spyder je potpuno identičan R8 dvosedu druge generacije od raketnih panela do linije pojasa. Iznad toga, karakteriše ga višeslojni platneni meki pokrivač koji se otvara i zatvara u roku od 20 sekundi, pritiskom na dugme, čak i pri brzini i do 50 km/h. Dostupan u crnoj, smeđoj ili crvenoj, pokrivač se postaqvlja  upar peraja koja Spyder-u daju prepou+znatljiv izgled.

                 mb-audi-r8-spyder-12-970x647-c audi-r8-spyder-1-970x647-c mb-audi-r8-spyder-5-970x647-c

R8 Spyder je opremljen virtuelnim pilotskom kabinom, što je Audijev žargon za digitalni i potpuno konfigurativan instrument tabla. Ekran od 12.3″ može biti konfigurisan tako da prikazuje različite informacije o automobilu i njegovom okruženju, uključujući ubrzanje i bočnu silu, kao i navigaciona uputstva i opcije za konekciju. Virtuelna pilotska kabina čini tradicionalni ugradni radni ekran zastarelim, dajući , R8 modelu čistu, oštru centralnu konzolu koja je orijentisana prema vozaču.

Audi nije napravio neke veće modifikacije. Sve ostale karakteristike koje se tiču motora i snage ostaće u suštini iste. Audi R8 Sypder model za 2017. biće napravljen pored kupea na kraju Nekarsulma, u Nemačkoj. Informacije o cenama i dostupnosti još uvek nisu objavljene.

  • Kmentari
  • 2

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.