AUDI Q2 POLUTERENAC MANJA VERZIJA Q3 MODELA

Home
  • 23. септембра 2015.
  • 12
  • Некатегоризовано
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

AUDI Q2 POLUTERENAC MANJA VERZIJA Q3 MODELA

Novi detalji su se pojavili na kopaktnom poluterencu koji Audi užurbano razvija za evropsko tržište.

Model je prvobitno nazvan Q1, jer je naziv Q2, Audiev prvi izbor, bio u vlasništvu Alfa Romea godinama unazad. Blog na sajtu Indian Autos izveštava da su Audi i Alfa pronašli kompromis, i da će poluterenac biti lansiran sa Q2 amblemom na kraju.

Pozicioniran tek ispod Q3, Q2 će deliti svoju modularnu platformu sa A3 modelom, Euro-spec Volkswagen Passat-om, kao i sedmom generacijom Golfa. Zvanična najavna skica (na slici) nagoveštava da će pozajmiti stilske momente, kao što su ugaoni farovi i heksagonalna rešetka uokvirena debelom hromiranom trakom.

Budite uključeni, dodatni detalji o 2016 Audi Q2 modelu pojaviće se u sedmicama koje prestoje njegovom globalnom debitovanju na narednom izdanju Geneva Motor Show-a naredne godine. Poluterenac će biti u prodaji širom starog kontinenta ubrzo nakon njegove proizvodnje, iako Audi trenutno ne planira da ga prodaje ns smeričkoj strani okeana usled njegovih relativno malih dimenzija.

Šta je sledeće?

Alfa Romeo takođe poseduje prava na Q4 nadimak, koji želi Audi da upotrebi za drugi poluterenac. Dok se čini da je vlasnička Fiatova firma odustala od prava na Q2 ime, ostaje da vreme pokaže da li je Alfa Romeo dozvolio Audiu da koristi Q4.

  • Kmentari
  • 0

Prijavi se na Newsletter

Prijavi se i prati naše ponude, posebne povoljnosti i novosti.